domingo, 10 de mayo de 2009

"2.Debat"

Hola,
El debat de la pac1 ha fet que intercanviem punts de vista, sobre el cas que se'ns demanava estudiar i ha permès la reflexió i la reelaboració individual.
Encara que hi havia algunes diferències i matisos en les opinions, pense que majoritàriament vam vore la necessitat de prendre consciència de la interculturalitat existent a la societat i especialment a les aules, i que els professionals que enfrontem aquest tema hem d'estar formats i preparats, per tal de donar una resposta global i democràtica.
Ha estat molt interessant el tema de les relacions de poder que es produeixen en les interaccions entre els grups multiculturals i al sí de les aules.
Per altra banda s'han estudiat les reaccions dels joves adolescents, separant les que van encaminades a cridar l'atenció i desbaratar la classe, de les que constitueixen demandes de reconeixement de la diversitat cultural i social.
Hem pogut confrontar els conceptes dels mòduls des d'una perspectiva més teòrica a una aplicació a la realitat del cas plantejat al vídeo "La Classe".

No hay comentarios:

Publicar un comentario