domingo, 10 de mayo de 2009

INICI

Hola,
En primer lloc vull disculpar-me per la meua tardança en lliurar el primer missatge. Aquest semestre, he hagut d'agafar una assignatura més que de costum, per haver-la suspés el semestre anterior i això, sumat a circumstàncies de treball i salut personals, ha fet que aquesta pac4, com que era transversal, la deixara una mica de banda per saturació de treball.

primera entrada

Tal i com demaneu al blog comú de l'assignatura, les espectatives són: aprendre, comprendre i conéixer millor les maneres d'enfrontar situacions quotidianes que es donen als centres educatius, derivades de la diversitat cultural i social de l'alumnat i les seues famílies, així com la manera d'organitzar-se, tant a nivell d'aula com a nivell de centre, amb la coordinació de la resta de professionals, i conèixer els programes socials que donen suport a aquesta realitat.

Els continguts i competències que considere necessàris per abordar la interculturalitat són tots els relacionats amb les diferents cultures i el concepte de cultura que tenim individualment i grupal; les distintes relacions que s'estableixen al sí de la societat, tant de cooperació com de poder i dominació.

Les espectatives en relació amb el blog són una mica de por per desconeixement dels aspectes tècnics, però també és un repte de conèixer coses noves i una forma de comunicació molt innovadora i potent, on podem enriquir-nos tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario