jueves, 28 de mayo de 2009

AVALUACIÓ PSICOPEDAGÒGICA DEL RECURS ANALITZAT PAC3

Adreça URL:
http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_tabbed_w5.php?id_actividad=482&id_pagina=5


Títol de l'espai web:
La diversitat cultural a l'escola d'adults





AVALUACIÓ PSICOPEDAGÒGICA DEL RECURS ANALITZAT

En relació amb la interculturalitat:

Ajuda a comprendre la problemàtica de la immigració i la convivència de diferents cultures en un mateix àmbit social, siga l’escola, la família, el barri, el treball o altres.

Contempla el conflicte com a quelcom natural en la barreja de diferents cultures i aposta per la solució pacífica dels conflictes mitjançant el diàleg i el respecte mutu.

Veu la diversitat cultural com a quelcom enriquidor per tothom, si sabem dialogar pacíficament i extraure les coses millors de cada cultura per a poder conviure en la diversitat.

Potencial educatiu:

Posa a l’abast eines teòriques i metodològiques, que possibiliten la reflexió i la presa de consciència de la diversitat cultural i els conflictes que poden sorgir de la barreja de diferents cultures.

També es posen en pràctica tècniques grupals per a la discussió i presa de decisions, amb un sentit crític sobre les concepcions inicials.

El resultat final, serà la revisió de les normes de convivència i un pla d’acollida del centre en el que estaran implicats professorat, alumnat, etc.

L’avaluació del procés i dels resultats la fa el propi professorat, que és el destinatari de la WQ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario