sábado, 30 de mayo de 2009

Avaluació de les PACs 2 i 3

Amb la pac2, Elaboració d'una WQ, hem aprés a treballar en equip, en línia, coordinant esforços per arribar a un consens sobre el tema i el procediment que anavem a seguir.
Ha estat de gran ajuda tot l'entorn que ens han facilitat per a poder crear la WQ, així com les WQ que ja hi ha, que ens han servit de model per a orientar-nos amb la tasca.
Relacionar aquest material amb el tema de la diversitat cultural a la nostra societat, ens ha ajudat a fer reflexions partint de les nostres concepcions i reelaborant-les amb els nous conceptes teòrics i les aplicacions didàctiques a les aules de l'ESO.
Ha suposat un esforç per adaptar-nos al treball amb les TIC i sempre hem après coses noves, fruit de la col·laboració entre companys.

Amb la pac3, Avaluació psicopedagògica de materials, he estudiat una WQ de l'entorn i he fet la valoració corresponent al meu bloc. El fet de valorar els treballs d'altres companys-es, m'ha servit per a relativitzar el meu treball i adonar-me de la quantitat de treball ben fet que s'ha presentat i del recurs tan valuós que queda a la web per a qualsevol àmbit educatiu.
També he aprés a valorar el treball en lìnia, com una font inesgotable de recursos i de comunicació entre els professionals de l'educació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario